Schoolmelk

Aanmelden ouders

Als u uw kind voortaan elke dag wil laten genieten van Campina schoolmelk, dan kunt u rechtstreeks een abonnement afsluiten via de site van Campina. Onder het kopje “Aanmelden” vindt u het aanmeldingsformulier. Door via de plaatsnaam de school te selecteren ziet u direct het assortiment van de school. Onze school heeft ervoor gekozen om alleen halfvolle melk uit te delen. En we delen zowel in de snackpauze als tijdens de lunch melk uit. Maximaal 3 weken na de aanmelding gaat het abonnement in.
De schoolcode is 80001591.

Wijzigen

Adres-of betalingswijzigingen kunt u doorgeven op de Campina-website.
* Vóór 1 november opzeggen: schoolmelk stopt per 1 december.
* Vóór 1 maart opzeggen: schoolmelk stopt per 1 april.
* Vóór 1 juli opzeggen: schoolmelk stopt miv het nieuwe schooljaar.

Op elke eerste schooldag na een vakantie wordt er geen schoolmelk verstrekt. Geeft u uw kind desgewenst op die dag zelf iets te drinken mee.

Bereikbaarheid Campina

Als u vragen of opmerkingen over uw abonnement hebt, kunt u kijken op Schoolmelk - Veelgestelde vragen. Daar staat een lijst met veel gestelde vragen en heldere antwoorden. Vindt u er niet het antwoord op uw vraag? Stuur dan een mail naar Campina, ook dit kan via de Campina-website. Eventueel kunt ook bellen: 0900-2356355. Campina Schoolmelk is tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 uur tot 16.00 uur.