Aannamebeleid kinderen tussen 3 en 4 jaar

Is het kwartaal dat uw kind drie jaar is geworden, nog niet voorbij, dan moeten wij de beschikbare plaatsen over dit kwartaal nog gaan verdelen. U kunt dan voor een definitieve aanmelding gaan.  Aanmelding betekent nog niet dat uw kind geplaatst is.
U kunt het aanmeldingsformulier aanvragen door een email met de naam en geboortedatum van uw kind op te sturen naar info@essesteijn.nl Wij vragen u het formulier in te vullen en als bijlage per mail te retourneren. Ook kunt u het bij ons op school afgeven of opsturen naar Basisschool Essesteijn, Elzendreef 4, 2272 EB Voorburg.  

Zie ‘kinderen 0-3 jaar’ voor verdere informatie over deze procedure en bijbehorend stroomdiagram.
Wanneer het kwartaal van de derde verjaardag van uw kind is verstreken, maar er nog plaatsen beschikbaar zijn, zal u alsnog een aanmeldformulier ontvangen waarmee u uw kind kunt aanmelden. Aanmelding betekent echter niet dat uw kind geplaatst is. Zie 'kinderen 0-3 jaar' voor informatie over het vervolg van de procedure.

Wachtlijst

Mochten er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, kunnen we uw kind op onze wachtlijst zetten tot de vierde verjaardag. Hiervoor vragen wij u de naam van uw kind, geboortedatum en adresgegevens per mail naar ons op te sturen. Graag ontvangen wij een korte toelichting zodat wij weten waarom u een plek voor uw kind zoekt. Mocht er een plaats vrijkomen, dan zullen wij contact met u opnemen. Na de vierde verjaardag worden alle gegevens vernietigd volgens AVG-richtlijnen.

U kunt ook op de site van de gemeente Leidschendam-Voorburg kijken waar alle scholen in onze gemeente hun beschikbare plaatsen doorgeven. Deze site wordt ieder kwartaal bijgewerkt, dus het kan zijn dat de informatie niet volledig up to date is. Beschikbare plaatsen basisscholen | Gemeente Leidschendam-Voorburg (lv.nl)