Afscheid groep 8

Groep 8 neemt afscheid van de basisschool!
Vandaag hebben we met een officieel uitzwaaimoment toch echt afscheid moeten nemen van onze groepen 8. Vorige week hebben ze in de Koningkerk twee fantastische musicals neergezet, waar wij, de ouders en de kinderen zelf met veel trots op terug kunnen kijken.

Het ga jullie goed kinderen, op naar nieuwe avonturen! Maar nu eerst.... (mind)vakantie!

Musical Mindvakantie
Als de beroemde illusionist Hermanus Hoedoetiedat tijdens zijn laatste show plotseling ècht verdwijnt, is iedereen met stomheid geslagen. Niemand weet waar hij is gebleven en zelfs de politie zendt een speciaal politiebericht uit om Hermanus te zoeken.
Ondertussen komen er op het Kasteel Brederode allemaal gasten aan, zoals het gekke stel Weiland of de bange Ada met haar Henk. Maar ook Sammy en Tommy zijn van de partij. Tommy is gek van trucjes en die doet hij dan ook ongeveer de hele dag. Alleen…, je raadt het al: ze mislukken altijd! 
Als er plotseling allemaal rare dingen gebeuren, breekt er paniek uit op het kasteel. Want hoe zou jij het vinden als alle ramen en deuren ineens op slot gaan, of als je merkt dat de persoon op het schilderij van houding verandert? En dan hebben we het nog niet eens over de geheime deur in de boekenkast waar je ongemerkt door kunt verdwijnen. Of wat denk je van de controlekamer waar alles en iedereen met geheime camera’s in de gaten wordt gehouden?!

Media
  • Musical 8B
  • Afscheid groep 8 1
  • Afscheid groep 8 2