Aanmelden

Beste lezer,

Wij zijn gesloten vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus. Onze school is voorlopig gesloten tot en met de meivakantie (t/m 10 mei 2020), mocht deze datum wijzigen dan zult u dat via de media vernemen, maar er is ook informatie op onze website te vinden.

Wij zullen de mail elke werkdag lezen en waar mogelijk ook beantwoorden. Hieronder kunt u de antwoorden op de meest gestelde vragen vinden.

·       Mijn kind zit op basisschool Essesteijn, maar ik ben mijn inlogcode voor Social Schools kwijt. Wat moet ik doen?
U mag dan een e-mail sturen naar info@essesteijn, met daarin uw vraag plus uw naam en de naam en groep van uw kind. U krijgt dan z.s.m. een brief met uitleg en inlogcode terug via uw mail. Kijk ook even in uw spam want deze mail wordt vanuit Social Schools gestuurd.

·       Stroomt mijn kind die nu vier wordt nog in?
Indien uw kind de leeftijd van vier jaar heeft bereikt (in de periode van heden tot 11 mei 2020 of zoveel te later indien de scholen langer gesloten blijven) en uw kind een plek heeft op onze school dan wordt er tijdig contact met u opgenomen voor een wenochtend. Deze informatie wordt via de schoolmail verstuurd, dus kijk af en toe ook even in uw spam. Vrijdag 3 juli 2020 is de laatste instroomdag voor nieuwe kleuters, in het geval dat de scholen tot aan deze datum gesloten blijven zal uw kind pas instromen op dinsdag 1 september 2020. Maar ook daarvan houden wij u op de hoogte.

·       Kan ik mijn kind blijven inschrijven en voor-aanmelden?
Ja dat kan zeker. De administratie blijft aan het werk zolang dit mogelijk is en kan uw aanvragen blijven behandelen. Het kan wellicht iets langer duren dan u van ons gewend bent. U kunt de voor-aanmeldingsformulieren en aannameprocedure vinden op onze website onder Onze school/ouders/aanmelden of onder Downloads. 

·       Krijg ik aan het eind van het kwartaal waarin mijn kind drie jaar wordt bericht van school?
Ja dit gaat gewoon door. U ontvangt begin april 2020 van ons bericht (via de post) of uw voor-aanmelding omgezet kan gaan worden in een plaatsing of niet. 

·       Zijn er rondleidingen?
Wij kunnen rondleidingen verzorgen, maar deze zullen dan met een live-verbinding of telefonisch plaatsvinden. En uitsluitend voor ouders voor wie het urgent is. Bijvoorbeeld wanneer uw kind ingeschreven is en op korte termijn naar onze school komt en u nog geen rondleiding heeft gehad. Of wanneer u een beslissing moet nemen of u een aangeboden plek wel/niet wilt maar eerst een gesprek en rondleiding wilt. Wij zullen uw aanvraag per mail beantwoorden, met een datum en tijdstip. Mocht wij de urgentie van uw aanvraag niet delen dan houden wij ons recht voor om de rondleiding op een later tijdstip (wanneer er meer bekend is over het verloop van het Coronavirus) in te plannen.

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te blijven informeren in deze moeilijke tijden. Omdat de school gesloten is zijn wij momenteel slechts telefonisch bereikbaar op het vaste telefoonnummer. Voor noodgevallen zijn wij op werkdagen tussen 10.00-16.00 uur bereikbaar op 06-47195502. Maar nogmaals mailen mag altijd, wij lezen op alle werkdagen de mail en beantwoorden deze z.s.m.

Met vriendelijke groet,
Lesley Staples
-administratie basisschool Essesteijn-

 

 

Media
  • Logo school
  • aanmelding_baby_