Afscheid van Essesteijn

Op het moment van schrijven heb ik nog een laatste week te gaan op basisschool Essesteijn. Het nieuwe schooljaar is zo goed als helemaal voorbereid en dus kan de zomervakantie bijna beginnen!
Na zes jaar kijk ik terug op een mooie en boeiende periode. Zoals al eerder aangegeven is basisschool Essesteijn een solide basis voor kinderen waar een goede en hechte groep professionals het onderwijs verzorgt. De school biedt met recht een ‘Plus’, in vele opzichten! 
Het team is in staat om samen het onderwijs beetje bij beetje te verbeteren en af te stemmen op de toekomst van de kinderen. Ik heb met plezier leiding gegeven aan de diverse ontwikkelingen en vernieuwingen en het team daar in mogen sturen en begeleiden. De relatie met de kinderen en u als ouders heb ik als zeer prettig ervaren. Enthousiaste leerlingen die met glimlach de school in en uit gaan. En als dat niet het geval was dan konden we er met ze over praten. Het kwam altijd goed. De ouders zijn zeer betrokken bij de school en de ontwikkeling van hun kind(eren). Er is een constructieve samenwerking om het beste resultaat bij de kinderen te bewerkstelligen. 
Ik kan nog heel veel zaken noemen die Essesteijn een fijne school en werkplek maken. Toch ga ik de school verlaten…met pijn in het hart! Het is jammer dat de school niet wat dichterbij mijn woonplaats staat, ik had dan zeker geen reden gehad om te vertrekken. Op dinsdag 16 juli zal ik afscheid nemen van de kinderen in de groep en vrijdag zwaai ik iedereen op het schoolplein uit. De interim-directeur zal samen met Corine Lourier (adjunct-directeur) komend schooljaar de directie voeren.
Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de lieve en dankbare woorden die ik heb mogen ontvangen. Ik wens u en de kinderen het allerbeste en wellicht kom ik nog eens neuzen op Essesteijn!

Perry van der Meer
Directeur

Media
  • perry afscheid 3
  • Perry afscheid 1