Koningsspelen

Op vrijdag 12 april vinden de Koningsspelen op school plaats.
Dit jaar heeft de HALO in samenwerking met een groep enthousiaste leerkrachten de organisatie op zich genomen. Bij mooi weer zullen 'de Spelen' grotendeels buiten gehouden worden. Er is ook een regenprogramma voor binnen als het zonnetje niet meewerkt.
Dit jaar zullen de kinderen verdeeld worden in groepjes met kinderen uit hun eigen leerjaar. Groep 1/2, groep 3, 4, 5, 6, 7 en 8.
De groepen 1/2, 3/4 en 5/6 zullen op een plein spelletjes gaan doen in de ochtend. De middag wordt voor deze groepen door de eigen leerkracht verzorgd. De groepen 7 en 8 begeleiden de groepjes kinderen en zullen in de middag zelf spelletjes gaan doen. De HALO studenten helpen en begeleiden bij de verschillende spelen.
Alle ouders die zich hebben opgegeven om te helpen, bedankt hiervoor! Wij zullen zeker gebruik maken van uw aanbod op deze sportieve dag.
Groep 1/2 is ingedeeld in kleuren, wat een pracht en praal.
Groep 3/4 is ingedeeld volgens de Dierenwereld.
Groep 5/6 is ingedeeld in Mariofiguren.
Groep 7/8 wordt omgetoverd tot Pokemons.
De groepen 1 t/m 6 hebben op het vaste moment TSO. De groepen 7 en 8 blijven deze dag verplicht over, aangezien hun pauzetijden iets zijn aangepast en hun sport- en spelmiddag iets eerder begint dan 13:00 uur. We willen u vragen uw kind 's morgens via het voorplein (hoofdingang) naar school te brengen. De hekken van de andere pleinen blijven gesloten aangezien daar al spellen klaarstaan. Het zou natuurlijk hartstikke leuk zijn wanneer uw kind in het oranje gekleed naar school komt!

Media
  • k1
  • k2
  • k3