Groep 6a

Welkom op de pagina van groep 6a

Bekijk hier onze foto's


Kendo clinic op 15 juni
Op 15 juni hebben we een Kendo clinic gekregen. Dit is een Japanse zwaardvechtkunst. Na een uurtje hadden we het al aardig onder de knie ...


Forum Hadriani op woensdag 4 aprilEn weer hadden we een leuke gastles! Deze keer van Patricia Klock van Forum Hadriani. We mochten op verschillende blaasinstrumenten blazen, wat best lastig bleek te zijn. Er komt niet zomaar geluid uit bijvoorbeeld een trombone of dwarsfluit. Ook hebben we met elkaar muziek gemaakt. Dat klonk na een paar keer oefenen echt gaaf! Bedankt Patricia voor deze gave introductie op blaasinstrumenten.  Natuurlijk zijn er weer een aantal foto's gemaakt die u kunt bekijken in ons album. 

Natuurtuin woensdag 28 maartZoals elk jaar gingen de groepen 6 ook dit jaar weer naar de Natuurtuin tegenover Leidschenhage. De medewerkers van de Groene Basis vertellen wat er allemaal te zien is, maar ook wat je niet kunt zien. Zo hebben we de dikte van het veen gemeten en de boomtakken bekeken vanaf een andere kant. Kijkt u ook even naar de foto's in het fotoalbum? 

Projectweek Italië

3D-print les op vrijdag 16 maart: Superleuk!
voor meer foto's zie album en de collage:
Projectweek Italië 3dles collage2.docx
Raimondi's op vrijdag 23 maart
Voor foto's zie het album en de bijlage collage.docx

Open Podium in maart
Het open podium was weer een groot succes. Van onze groep deden mee: Hanien (op gitaar), Josephine op de blokfluit en Nikita en Odilia deden een turn-act. Super goed gedaan allemaal. Zie voor meer foto's het album van groep 6a.


Schaatsen op de ijsbaan bij Leidschenhage op 23 februari 2018
Vanmiddag hebben we op een gezellige manier de voorjaarsvakantie ingeluid! Samen met groep 6b en de twee groepen 4 zijn we gaan schaatsen. Het weer was prachtig en na een rustieke wandeling door het natuurgroen van Voorburg kwamen we bij de ijsbaan aan. Er is geschaatst, gevallen (gelukkig niet echt hard), ingepeperd en er zijn wedstrijdjes gedaan. Wat heerlijk om de vakantie zo te beginnen. Iedereen fijne vakantie en tot 12 maart. Voor meer foto's zie album 6a.