Groep 4b

Welkom op de pagina van groep 4b

Bekijk hier onze foto's

De juffen van groep 4B zijn:
juf Wendy de Jonge-Gaykema (ma en di)  wdejonge@essesteijn.nl
juf Esther Nijhuis (wo t/m vr)                        enijhuis@essesteijn.nl   
juf Sanne Tas

Juf Sanne is inmiddels bevallen van een wolk van een zoon: Thijs! We wensen haar, haar man en dochter veel geluk met de nieuwe spruit. Juf Sanne heeft nu de tijd om bij te komen en te genieten van haar kleintje. Juf Sanne zal na haar zwangerschapsverlof ouderschapsverlof opnemen. Juf Wendy zal hierdoor ook na de kerstvakantie in de groep te vinden zijn.

Onze klassenouders zijn:
Helen van der Zijden (moeder van Niek V.)
Saskia Pinna (moeder  van Michele)

We zijn heel blij dat Helen en Saskia ons dit jaar willen helpen.

De eerste vijf weken van het schooljaar 2018-2019
Nieuwe klasgenoten, andere juffen, de eerste verdieping, een ander lokaal, de ORKAlessen, het theaterbezoek, de informatiemiddag, de schoolreis naar Duinrell, de nieuwe regels, de nieuwe methodes, het werken op de Snappet, de picknick, ja, het is allemaal te veel om op te sommen, wat we in de eerste vijf weken hebben meegemaakt. Er is al hard gewerkt in 4B. Het was in het begin wel weer even wennen.  Leuke uitstapjes en activiteiten op school waren er voor de broodnodige afwisseling en om elkaar beter te leren kennen.

Muziekles van meester Kees Sijbrandij
Kijk en luister!
https://basisschoolessesteijn-my.sharepoint.com/personal/wdejonge_essesteijn_nl/_layouts/15/onedrive.aspx?id=%2Fpersonal%2Fwdejonge%5Fessesteijn%5Fnl%2FDocuments%2FBijlagen%2FIMG%5F5398%2Emp4&parent=%2Fpersonal%2Fwdejonge%5Fessesteijn%5Fnl%2FDocuments%2FBijlagen

Kijk en luister!
https://basisschoolessesteijn-my.sharepoint.com/personal/wdejonge_essesteijn_nl/_layouts/15/onedrive.aspx?id=%2Fpersonal%2Fwdejonge%5Fessesteijn%5Fnl%2FDocuments%2FBijlagen%2FIMG%5F5400%2Emp4&parent=%2Fpersonal%2Fwdejonge%5Fessesteijn%5Fnl%2FDocuments%2FBijlagen


Vandaag, 14 december 2018 hebben we met alle kinderen op school een kerstboom gemaakt op het schoolplein. Zie de foto hieronder.
Basisschool Essesteijn heeft € 3109,88 bijeengebracht voor Save the Children.
fotograaf: Michel Groen


Klik hieronder voor het filmpje dat Omroep West maakte van deze speciale dag::
https://www.omroepwest.nl/nieuws/3738066/Foute-kersttruien-leveren-ruim-3000-euro-op

Lieve ouders en kinderen,
Wij hebben genoten van de heerlijke decembermaand met uw kinderen. Wij zijn in de laatste week voor de kerstvakantie enorm door u en uw kinderen verwend met kaarten en presentjes. Hartelijk dank hiervoor! Echt veel te gek.  We wensen u en uw kinderen een goed 2019 toe!