Groep 3a

Welkom op de pagina van groep 3a

Bekijk hier onze foto's

Woensdag 28 november:
Wat hebben de rommelpieten weer een puinhoop achter gelaten in de klas. We konden haast de klas niet in, overal lego, puzzels, wc papier, stoelen en tafels, alles was van zijn plek. Gelukkig hebben alle kinderen geholpen met opruimen en na een kwartiertje kon iedereen smikkelen van hun chocoladelolly. Dank je wel Sinterklaas, we hebben weer veel pret gehad.

Vrijdag 5 oktober:

Vandaag mochten alle kinderen hun favoriete boek meenemen naar school. Ze mochten dit voor de klas aan alle kinderen laten zien. Ze hebben kort verteld waar het over gaat en hun favoriete stukje uit het boek laten zien. Bekijk hier de foto's.
Binnenkort mogen ze, als ze dit willen, er ook uit gaan voorlezen! 
Maandag zullen de boeken terug te zien zijn in 'leesmonsters' die ze dan zelf geknutseld hebben. 

Vrijdag 21 september; picknick, complimenten en bioscoop.
Vandaag hadden wij een picknick gepland staan. Helaas moesten we het vanwege de harde wind binnen doen, maar wat hebben we ons buikje rond gegeten zeg! Heel erg bedankt ouders voor de vele lekkere hapjes! 


Na de picknick moesten de kinderen een stokje trekken met een naam van een ander kind erop en aan het einde van de dag moesten ze diegene dan een compliment geven. "Je hebt een mooi t-shirt, je kan goed rekenen, je bent altijd aardig,' waren de complimentjes die o.a. gegeven werden. 

En om de dag nog gezelliger af te sluiten hebben we een bioscoop gemaakt in de klas en hebben we nog wat (zelfgemaakte) popcorn gegeten.